OVER BOUWLEKTRA

Bouwlektra is op 1 oktober 2015 opgericht door Richard Bouwens. Naast mijn huidige beroep als Ingenieur / docent elektrotechniek en robotica ben ik veel bezig bij mensen om elektrotechnische klussen uit te voeren.
In mijn beroep als docent leid ik studenten tussen de 16 en 65 jaar op tot elektromonteur volgens de laatste NEN-normeringen. Doordat ik regelmatig contact heb met het bedrijfsleven kan ik snel inspelen op de veranderingen en dit toepassen in mijn eigen bedrijf.

Bouwlektra is bedoeld voor hoofdzakelijk de particuliere sector, echter komt het ook wel eens voor dat ik werkzaamheden in de utiliteitsbouw uitvoer.

Naast de installatiewerkzaamheden  is het ook mogelijk technische tekeningen te laten maken van de bestaande woning. Hierbij kom ik aan huis om alles op te schrijven en te testen hoe alles is verdeeld in de woning, vervolgens wordt dit in een CAD tekening uitgewerkt.

Bouwlektra is er daarom voor u als klant om uw wensen zo optimaal mogelijk te kunnen realiseren. Doordat ik niet van dit bedrijf hoef te leven kan ik mijn werkzaamheden ook vrij goedkoop aanbieden. Heeft u nog vragen of opmerkingen na het bekijken van de website dan verneem ik dat graag van u.